לבצק ( 180 גרם בצק פיצה)
180 גרם קמח
כפית שמרים
10 גרם מלח
5 גרם סוכר
כוס מים
לרוטב:
שמנת לבישול של טרה 50 גרם
עגבנות שרי
מיקס פטריות
עליי רוקט
גבינת מוצרלה
בצק פיצה:
לשים את כל המרכיבים יחד עד שהבצק נפרד מהדפנות. מניחים את הבצק לנוח שעה.
לאחר המנוחה מרדדים את הבצק לעובי הרצוי והמועדף.
הרוטב:
מקרימים את השמנת במחבט מוסיפים מלח פלפל מוסיפים את הרוטב על הפיצה
מוסיפים מעל הפיצה והרוטב את גבינת המוצרלה, פטריות ועגבנית שרי.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל280 מעלות ל-18 דקות
בתאבון