פחזניות במילוי קרם וניל
עדן סעדון
המרכיבים:
2 שמנת מתוקה 38% טרה (500 מ'ל)
חצי חבילת חמאה טרה
חצי כוס חלב טרה
חצי כוס מים
כוס קמח
שקית אבקת אפייה
2 ביצים
אבקת סוכר
פודינג וניל
אופן הכנה:
- להרתיח את החמאה, החלב והמים ביחד בתוך סיר. לכבות את הגז ולהוסיף כוס קמח.
- לנפות שקית אחת של אבקת אפייה לתוך הסיר ולערבב הכל עם כף עץ עד שכל הדפנות מתנקות והופך לבצק אחיד.
- להכניס את הבצק למיקסר ולתת לו לעבוד על הבצק עד שהוא מצטנן.
- להוסיף 2 ביצים אחת אחרי השנייה ולהעביר לשקית זילוף וליצור את הצורה הרצויה.
- לאפות בתנור שחומם מראש על 160 מעלות טורבו במשך חצי שעה בדיוק.
- להקציף 2 שמנת מתוקה, להוסיף אבקת סוכר ופודינג וניל עד שהקצפת יציבה.
- לזלף אחרי שהפחזניה מתקררת.