יהושע tbwa

עוגת שמנת אוראו פטנט

המרכיבים:

חבילות עוגיות אוראו (כל חבילה 176 גרם)
100 גרם חמאה
1 גביע שמנת חמוצה
1 גביע שמנת מתוקה(250 ג')
3 כפות שטוחות אבקת סוכר
(לא חובה אבל מוסיף המון כפית מחית או תמצית וניל )

אופן הכנה:

תחילה מפרידים ל2 קערות שונות את עוגיות אוראו מהקרם הלבן אפשרי לעשות זאת בעזרת סכין (פשוט לגרד את הקרם שלרוב יוצא כחתיכה אחת במיוחד אם תדאגו לקרר מעט את העוגיות טרם העבודה איתן)
במעבד מזון טוחנים את העוגיות ללא הקרם ומוסיפים את החמאה המומסת עד קבלת פירורים מעט דביקים (שניתן להדקם בעזרת היד)
שומרים חופן מהפירורים בצד לקרם ( ועוד מעט לקישוט ) ומשתמשים ביתרה כתחתית לעוגה.
(מהדקים לתבנית היטב ) ומקפיאים להמשך עבודה .

מרככים את קרם העוגיות על ידי חימום מאוד עדין של מספר שניות בחום נמוך במיקרוגל ( רק עד שמתרכך טיפה. לא להגיע לחימום!)
מערבבים את הקרם הרך עם השמנת החמוצה ומערבלים מספר דקות בקערת המיקסר עד קבלת קרם יחסית יציב ומניחים בצד.
באותה קערת מיקסר (אין צורך לשטוף ) מניחים את השמנת המתוקה יחד עם אבקת הסוכר ומקציפים עד קבלת קצפת יציבה במיוחד.

מקפלים את הקצפת עם קרם השמנת החמוצה ומוסיפים את חופן פירורי העוגיות ששמרנו קודם לכן בצד.
יוצקים את הקרם על גביי התחתית שהתייצבה לבינתיים בקרור, ומעטרים בעוד מעט פירורים שנשארנו בצד לקישוט. אוכלים את העוגה כשהיא מופשרת וכמובן מאוחסנת בקרור (רצוי אחרי מספר שעות של התייצבות במקפיא.)

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
שליחה מידית:


Loading...