לבסיס-
200 גרם ביסקוויטים לוטוס טחונים
100 גרם חמאה
לקורנפלקס המצופה-
4 כוסות קורנפלקס
חצי צנצנת ממרח לוטוס
לעוגה
7 גרם ג’לטין מומס ב20 גרם מים
100 גרם שוקולד לבן
50 גרם חמאה
1/4 כוס חלב
1 גבינת שמנת 25%-30% שומן
1 גבינה לבנה 9% שומן
1/2 כוס סוכר
2 שמנת מתוקה
לציפוי
חצי צנצנת ממרח לוטוס
ממיסים חצי צנצנת לוטוס בפולסים במיקרוגל ומערבבים בקערה היטב יחד עם הקורנפלקס עד לציפוי מלא. משטחים בתבנית עם נייר אפיה ושומרים בהקפאה.
טוחנים את עוגיות הלוטוס, ממיסים את החמאה במיקרוגל ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית/רינג בקוטר 22 מצופה בשקף. שומרים בהקפאה עד להרכבה.
משרים את הג׳לטין והמים כ10 דקות.
ממיסים בפולסים במיקרוגל את השוקולד הלבן, חלב וחמאה עד להמסה מלאה.
במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את 2 השמנת המתוקה יחד עם הסוכר עד לקצפת רכה מאוד.
בקערה נפרדת טורפים את הגבינות, מוסיפים אליהם את תערובת השוקולד והג׳לטין( לאחר שחיממנו אותו במיקרוגל 10-15 שניות).
מאחדים בתנועת קיפול את הקצפת לתערובת הגבינות ושופכים חצי מהבלילה לתבנית. מפוררים שכבה מתערובת הקורנפלס הקפואה ומעליה את החצי השני של הבלילה. מקפיאים ללילה.
לפני הגשה ממיסים את חצי צנצנת ממרח הלוטוס. מחלצים את העוגה,מצפים אותה בממרח ומקשטים בהמון קורנפלקס מצופה.