2 תבנית אינגליש קייק
2 שמנת מתוקה טרה (250 מ"ל)
פחית חלב מרוכז
כפית קרם לוטוס
400 גר' עוגיות לוטוס מרוסקות במעבד מזון
מקציפים את השמנת עם קרם הלוטוס לקצפת תפוחה ויציבה.
מזלפים פנימה בעדינות את החלב המרוכז עד שנטמע לגמרי.
מעבירים את הקרם לקערה שבה יש את שבבי עוגיות הלוטוס ומקפלים.
מסדרים "סטריפ" נייר אפייה בתוך תבנית אינגליש קייק מעבירים את הקרם לתבנית.
תופחים קלות ומיישרים עם מרית. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למספר שעות למקפיא.
בהצלחה!