לבסיס :
200ג עוגיות אוראו
200ג ביסקוויטים
130ג חמאה מומסת
ג׳לי פטל :
1חבילה ג׳לי פטל
100ג פטל קפוא טחון
1כף אבקת סוכר
300מ מים
למלית :
650ג גבינה לבנה
250ג גבינת שמנת 30%שומן
750מ שמנת מתוקה
1/2 כוס סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
קליפה מגורדת מלימון 1
רוטב פטל :
300 ג פטל מופשר
3 כפות אבקת סוכר
לבסיס :
במעבד מזון טוחנים לאבקה דקה עוגיות אוראו וביסקוויטים ומוציאים כוס אחת מהתערובת ומניחים בצד מוסיפים את החמאה המומסת ומעבדים עד שמתקבלת תערובת לחה מהדקים את התערובת לתבנית קפיצית 26 ומצננים במקרר
ג׳לי פטל :
בסיר קטן מכניסים מים אבקת סוכר ופטל טחון ומביאים לרתיחה מוסיפים את חבילת הג׳לי ומערבבים את התערובת שופכים לצלחת או תבנית משומנת מעט ובקוטר 22 סמ ומצננים
למלית :
תחילה יש לסנן את הגבינות כ 3 שעות בנייר סינון או מגבת כדי לנקז נוזלים בקערה מערבבים את הגבינות וגרדת הלימון לתערובת חלקה בקערה שנייה מקציפים שמנת מתוקה סוכר ואינסטט פודינג לקרם יציב מערבבים 1/3 מהקרם עם תערובת הגבינות בתנועת קיפול ולאחר מכן את כל השאר ויוצקים לתבנית חצי מהתערובת מניחים בזהירות את ג׳לי הפטל ויוצקים את שאר התערובת מחליקים יפה ומפזרים מעל את כוס העוגיות ששמרנו בצד מכסים בניילון נצמד ומקפיאים כ 12 שעות
רוטב פטל :
לטחון הכל יחד ולסנן מגרעינים