לתחתית – חבילת אוראו, 16 עוגיות
חוצים את העוגיות וממלאים את התבנית.
לקרם גבינה, שוקולד לבן ובננות
1 גבינת שמנת טבעי 25% שומן
1 גבינה לבנה 5%
1 אינסטנט פודינג וניל
100 גרם שוקולד לבן
רבע כוס חלב
25 גרם חמאה
שני שמנת מתוקה
4 כפות סוכר
2 בננות
לקרם שוקולד מריר
100 שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
לקרם שוקולד לבן ולוטוס
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן
2 כפות ממרח לוטוס
לתחתית – חבילת אוראו, 16 עוגיות
חוצים את העוגיות וממלאים את התבנית.
לקרם גבינה, שוקולד לבן ובננות
1 גבינת שמנת טבעי 25% שומן
1 גבינה לבנה 5%
1 אינסטנט פודינג וניל
100 גרם שוקולד לבן
רבע כוס חלב
25 גרם חמאה
שני שמנת מתוקה
4 כפות סוכר
2 בננות
לקרם שוקולד מריר
100 שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
לקרם שוקולד לבן ולוטוס
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן
2 כפות ממרח לוטוס
בקערה גדולה מערבבים עם מטרפה גבינות ואינסטנט לתערובת חלקה.
בקערה שמתאימה למיקרוגל ממיסים שוקולד לבן, חלב וחמאה. מוסיפים לקערת גבינות וטורפים היטב.
מקציפים שמנות וסוכר לקצפת יציבה. מוסיפים את הגבינות לשמנות המתוקות ומקפלים לקרם חלק.
לקרם שוקולד מריר
100 שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
ממיסים בקערה יחד במיקרו למשך דקה וטורפים היטב.
מעבירים מחצית מקרם הגבינה לתבנית, חותכים את הבננות לפרוסות עגולות ומסדרים מעל קרם הגבינה.
שופכים את קרם השוקולד מעל הבננות.
מעבירים את שארית קרן הגבינה מעל ומשטחים.
מעבירים את העוגה למקפיא למשך לילה שלם.
לקרם שוקולד לבן ולוטוס
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן
2 כפות ממרח לוטוס