לתחתית
2 כוסות פצפוצי אורז
חצי כוס ממרח לוטוס
לקרם גבינה:
7 גרם ג'לטין
2 כפות מים
250 גרם גבינה לבנה
מיכל שמנת חמוצה
מיכל 250 מ"ל שמנת מתוקה
1/3 כוס סוכר
לציפוי:
3/4 כוס ממרח לוטוס
מכינים את הבסיס: ממיסים במיקרו ממרח לוטוס.
מערבבים את הממרח המומס עם פצפוצי האורז.
שופכים לתבנית ומהדקים לבסיס. מעבירים לקירור.
מכינים את המלית:
ממיסים ג’לטין ב-2 כפות מים.
מערבבים גבינה, שמנת חמוצה וסוכר בקערה.
מקציפים שמנת מתוקה בנפרד ומקפלים בעדינות לתוך תערובת הגבינה.
ממיסים את הגלטין כמה שניות במיקרו ומוסיפים לתערובת.
ממיסים במיקרו 1/4 כוס של ממרח לוטוס.
מרפדים את שולי התבנית בשקף.
שופכים מחצית מהתערובת לתבנית. שופכים מעל את ממרח הלוטוס המומס ומעליו את יתרת תערובת הגבינה.
מעבירים לקירור ל-4 שעות לפחות.
מוציאים מהקירור ומחלצים את העוגה מהתבנית.
ממיסים במיקרו את יתרת ממרח הלוטוס ושופכים מעל העוגה.