מתכון לשמונה כוסות אישיות:
2 שרוולים של אוראו (סה״כ 8 עוגיות)
מיכל שמנת מתוקה
כפית אבקת סוכר
כפית תמצית וניל
סירופ דובדבני אמרנה + כמה דובדבני אמרנה בודדים קצוצים דק דק
מרסקים את העוגיות ומערבבים לתוכם את הדובדבנים הקצוצים ושמית בערך שתי כפיות בתחתית כל כוס.
מקציפים שמנת עם אבקת סוכר ותמצית וניל ומזלפים מעל העוגיות המרוסקות.
מוסיפים עוד כפית-שתיים של אוראו מרוסקות עם דובדבנים לכל כוס ומעליה עוד זילוף של הקצפת.
זולפים קצת סירופ אמרנה מעל הקצפות ושמים דובדבן טרי אדום לקישוט.
כדאי לצנן לפחות שעה לפני ההגשה.