חומרים:
בטטה אחת גדולה
200 גרם גבינת טוב טעם טרה
100 גרם פתיתי גבינה צהובה נעם
כפית טימין טרי קצוץ
כפית דבש
שן שום אחת קצוצה
קורט אגוז מוסקט
קורט מלח ים
קורט פילפל ארבע עונות גרוס לציפוי300 גרם פאנקו לתבל השראה גרוס ופיתרוזלייה מיובשת ביצה אחת טרופה
לקלף את הבטטה עם קולפן ואז להמשיך לקלף לאורך שיצאו רצעות כמה שיותר רחבות את כול חומרי המלית לערבב בקערה טימין מלח פילפל מוסקט דבש ושום והגבינות לוקחים כפית ומניחים בתחילת הרצועה של הבטטות ומגלגלים לגלילה ככה עד שנגמרת המלית טובלים בביצה ואז בפאנקו ומטגנים בשמן עמוק 3-4 דקות ומניחים על נייר סופג
לבלסמי המצומצם: חצי כוס חומץ בלסמי לשים בסיר ולבשל עד שמסמיך ואז לסדר את הבטטות בצלחת הגשה ולזלף מעל בלסמי בתאבון וחג שמח