יהושע tbwa

גלילות בטטה במילוי גבינות מצופות בפאנקו ים תיכוני זיגוג של בלסמי מצומצם

גלילות בטטה במילוי גבינות מצופות בפאנקו ים תיכוני זיגוג של בלסמי מצומצם

המרכיבים:

חומרים:

בטטה אחת גדולה

200 גרם גבינת טוב טעם טרה

100 גרם פתיתי גבינה צהובה נעם

כפית טימין טרי קצוץ

כפית דבש

שן שום אחת קצוצה

קורט אגוז מוסקט

קורט מלח ים

קורט פילפל ארבע עונות גרוס לציפוי300 גרם פאנקו לתבל השראה גרוס ופיתרוזלייה מיובשת  ביצה אחת טרופה

אופן הכנה:

לקלף את הבטטה עם קולפן ואז להמשיך לקלף לאורך שיצאו רצעות כמה שיותר רחבות את כול חומרי המלית לערבב בקערה טימין מלח פילפל מוסקט דבש ושום  והגבינות לוקחים כפית ומניחים בתחילת הרצועה של הבטטות ומגלגלים לגלילה ככה עד שנגמרת המלית טובלים בביצה  ואז בפאנקו ומטגנים בשמן עמוק 3-4 דקות ומניחים על נייר סופג

לבלסמי המצומצם: חצי כוס חומץ בלסמי לשים בסיר ולבשל עד שמסמיך ואז לסדר את הבטטות בצלחת הגשה ולזלף מעל בלסמי בתאבון וחג שמח

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
או שליחה מידית:


Loading...