יהושע tbwa

בלינצ'ס תפוח במילוי גבינות

בלינצ'ס תפוח במילוי גבינות

המרכיבים:

מצרכים לבלינצ'ס:

2 כוסות חלב

2 כוסות קמח תופח

3 ביצים

1/2 כפית מלח

1/2 כפית סוכר

25 ג' חמאה מומסת

 

מצרכים למילוי גבינות:

200 ג' גבינה בולגרית מעודנת

1.5 מיכל שמנת חמוצה

שבבי פרמז'ן

5-7 עלי בזיליקום

4 ענפי תימין

1/2 כפית פלפל שחור

 

אופן הכנה:

בלילה – לערבב את כל חומרי הבלילה פרט לחמאה המומסת לבלילה חלקה ללא גושים.

להוסיף את החמאה המומסת לערבב טוב . לכסות בניילון נצמד . להניח בצד כ 15 דקות.

לחמם מחבת משומנת קלות למזוג מהבלילה כחצי מצקת למרכז המחבת, ולפתוח בתנועות סיבוב ,או בעזרת המצקת בתנועות סיבוב מהמרכז החוצה . כדקה מכל צד, את הבלינצ'ס השני לא צריך לשמן כלל.

הכנת שבבי פרמז'ן – לגרד גבינת פרמז'ן בפומפייה בחלק הקטן, לשטח על צלחת ולהכניס למיקרו עד ייבוש . (או לתנור)

הכנת המלית – קוצצים בזיליקום ותימין לקערה רחבה , מוסיפים את שאר חומרי המלית מערבבים טוב למלית יציבה וחלקה.

הרכבה – ניתן להרכיב כמו עוגה, שכבה של בלינצ'ס שכבה של מילוי עד הגובה הרצוי.

או שפשוט לגלגל לרולים. לא לשכוח לשלב את השבבים של הפרמז'ן. ניתן להוסיף אנטיפסטי .

חציל קלוי. גבינות שונות. פסטו. עגבניות מיובשות . עלי רוקט.

 

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
או שליחה מידית:


Loading...