מצרכים לבלינצ'ס:
2 כוסות חלב
2 כוסות קמח תופח
3 ביצים
1/2 כפית מלח
1/2 כפית סוכר
25 ג' חמאה מומסת
מצרכים למילוי גבינות:
200 ג' גבינה בולגרית מעודנת
1.5 מיכל שמנת חמוצה
שבבי פרמז'ן
5-7 עלי בזיליקום
4 ענפי תימין
1/2 כפית פלפל שחור
בלילה – לערבב את כל חומרי הבלילה פרט לחמאה המומסת לבלילה חלקה ללא גושים.
להוסיף את החמאה המומסת לערבב טוב . לכסות בניילון נצמד . להניח בצד כ 15 דקות.
לחמם מחבת משומנת קלות למזוג מהבלילה כחצי מצקת למרכז המחבת, ולפתוח בתנועות סיבוב ,או בעזרת המצקת בתנועות סיבוב מהמרכז החוצה . כדקה מכל צד, את הבלינצ'ס השני לא צריך לשמן כלל.
הכנת שבבי פרמז'ן – לגרד גבינת פרמז'ן בפומפייה בחלק הקטן, לשטח על צלחת ולהכניס למיקרו עד ייבוש . (או לתנור)
הכנת המלית – קוצצים בזיליקום ותימין לקערה רחבה , מוסיפים את שאר חומרי המלית מערבבים טוב למלית יציבה וחלקה.
הרכבה – ניתן להרכיב כמו עוגה, שכבה של בלינצ'ס שכבה של מילוי עד הגובה הרצוי.
או שפשוט לגלגל לרולים. לא לשכוח לשלב את השבבים של הפרמז'ן. ניתן להוסיף אנטיפסטי .
חציל קלוי. גבינות שונות. פסטו. עגבניות מיובשות . עלי רוקט.