יהושע tbwa

פנקוטה ענבים

פנקוטה ענבים

כארבע שעות כולל קירור
כ-10 מנות

המרכיבים:

2.5 מכלים של שמנת מתוקה 38% טרה
1 כוס חלב טרה
מקל וניל מרוקן מתוכנו (משתמשים רק בתוכן)
חצי כוס סוכר
2 כפיות ג'לטין
רבע כוס מים קרים
2 כוסות ענבים בשני הצבעים, חצויים

אופן הכנה:

1. מערבבים בקערה את הג'לטין עם המים ומניחים בצד עד לספיגת כל הנוזלים.

2. מחממים בסיר את השמנת, החלב ותוכן מקל הווניל. מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב עד להמסתו.

3. מחממים את הג'לטין במיקרוגל עד שיהפוך לצלול ונוזלי. מוסיפים את הג'לטין לתערובת השמנת ומערבבים היטב. מצננים את התערובת.

4. מניחים בכוסות הגשה או את הענבים החצויים ומעליהם מוזגים את הבלילה שהתקבלה.

5. מכניסים למקרר לכשלוש שעות לפחות (רצוי למשך לילה) ומגישים (ניתן להגיש עם רוטב פסיפלורה או כל רוטב אחר שאוהבים).

100% הנאה: ענבים קפואים יכולים להיות קישוט כיפי לצד הפנקוטה. הקפיאו ענבים ירוקים וסגולים לקבלת פינוק כיפי לימי הקיץ החמים.

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
או שליחה מידית:


Loading...