יהושע tbwa

פטריות ממולאות בגבינות ברוטב שמנת-פסטו

פטריות ממולאות בגבינות ברוטב שמנת-פסטו

להגשה חופן אגוזי מלך קצוצים
7 מנות

המרכיבים:

לפטריות
7 פטריות פורטבלו גדולות
שמן זית להברשה
100 גר׳ גבינת טוב טעם טרה
100 גר׳ גבינה בולגרית 5% משק צוריאל
1 מיכל ) 250 מ"ל( שמנת מתוקה טרה
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור

לפסטו
3 כפות צנוברים
2 כוסות דחוסות עלי בזיליקום
1 כפית מלח
½ כוס שמן זית
2-3 שיני שום קלופות
15 גר׳ פרמז'ן

אופן הכנה:

1. מחממים תנור ל 200- מעלות. מורידים לפטריות הפורטבלו את 1
הרגליים, מברישים בשמן זית, מניחים בתבנית ואופים כ 30- דקות.
מוציאים את הפטריות ומעבירים למסננת עד ליציאת כל הנוזלים
מהפטריות. משאירים את התנור דולק.

2. מערבבים את הגבינה הבולגרית עם גבינת טוב טעם עד לקבלת 2עיסה אחידה וממלאים את הפטריות. מחזירים לתבנית ואופים 30
דקות נוספות.

3. מעבירים את חומרי הפסטו למעבד מזון וטוחנים למחית אחידה. 3מעבירים 4 כפות פסטו ושמנת למחבת ומבשלים כ 5- דקות עד
שהרוטב מסמיך. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל על פי הטעם.

4. בוזקים על הפטריות אגוזי מלך קצוצים ומגישים עם הרוטב.

 

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
או שליחה מידית:


Loading...