מרכיבים למרנג :
– 4 חלבונים
– 300 גרם סוכר לבן
מרכיבים לקרם גבינה :
– 250 מ"ל שמנת מתוקה 38% טרה
– 200 גרם גבינה לבנה 5% טרה
– 20 גרם אבקת אינסטנט פודינג וניל
– 10 גרם אבקת סוכר
מרכיבים להשלמת המנה :
– פירות יער/ תותים
– רוטב פירות יער
אופן הכנת מרנג :
– מעבירים את החלבונים לקערת מיקסר עם בלון הקצפה ומתחילים להקציף
– מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף במהירות למשך כ-10 דקות עד לקבלת קצף יציב ומבריק.
– מעבירים לשק זילוף , מזלפים בצורות הרצויות על גבי תבניות עם נייר אפייה ומעבירים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-100 מעלות צלזיוס למשך לפחות שעתיים.
– מקררים מחוץ לתנור ומנתקים מן התבנית לאחר שהמרנגים התקררו.
אופן הכנת הקרם :
– מערבבים בקערת מיקסר בעזרת בלון הקצפה עד שמתקבל קרם יציב.
הרכבת המנה :
– מניחים על צלחת הגשה את תחתית המרנג , מזלפים מעל את הקרם ומקשטים בפירות יער ורוטב פירות יער.