יהושע tbwa

לביבות קייל ותרד עם מוצרלה ואמנטל, על מצע של פירה כרובית וסלט עדשים שחורות

לביבות קייל ותרד עם מוצרלה ואמנטל, על מצע של פירה כרובית וסלט עדשים שחורות

המרכיבים:

(מנה אחת)
לסלט עדשים שחורות
100 גרם (משקל אחרי בישול) עדשים שחורות מבושלות
חופן עלי נענע טרייה, שטופים וקצוצים
מעט שמן זית
מעט מיץ לימון
מלח, פלפל שחור גרוס
ללביבות ירק
100 גרם קייל טרי, שטוף וקצוץ דק
100 גרם עלי תרד טרי, שטופים וקצוצים דק
חופן עלי כוסברה, שטופים וקצוצים דק
חופן עלי פטרוזיליה, שטופים וקצוצים דק
חופן עלי נענע, שטופים וקצוצים דק
2 שיני שום, קלופות וכתושות
50 גרם גבינת אמנטל "נעם", מגוררת
50 גרם גבינת מוצרלה "נעם", מגוררת
מלח, פלפל שחור גרוס
4 ביצים
4 כפות קמח לבן,
מנופה
לטיגון
שמן קנולה
לפירה כרובית
150 גרם (משקל לפני בישול) כרובית טרייה
20 גרם חמאת "טרה"
30 מ"ל חלב 3% "טרה" חם
20 גרם שמנת חמוצה 15% "טרה"
1/2 שן שום, קלופה
מלח, פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

סלט עדשים שחורות
מערבבים עדשים שחורות מבושלות ועלי נענע בקערה ומתבלים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל.
מערבבים בעדינות, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
לביבות
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הלביבות.
מחממים שמן קנולה בגובה 1/2 ס"מ במחבת עמוקה על אש בינונית־גבוהה.
טובלים כף בשמן, נוטלים מתערובת הלביבות ומניחים בזהירות במחבת.
מטגנים כדקה וחצי מכל צד ומוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
ממשיכים כך עד לסיום התערובת.
פירה כרובית
מפרקים כרובית לפרחים, שמים בסיר מלא מים ומבשלים על אש גבוהה עד לריכוך מלא.
מסננים היטב ומעבירים למעבד מזון.
מוסיפים את יתר מרכיבי הפירה למעבד המזון וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד.
טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
הגשה
שמים תלולית פירה כרובית בקערית הגשה.
שמים תלולית עדשים בקערית הגשה נוספת.
מסדרים את הלביבות על צלחת הגשה, מוסיפים את פירה הכרובית וסלט העדשים ומגישים.

 

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
או שליחה מידית:


Loading...