ק"ג גלידה
לגנאש שוקולד לבן
2 מכלים שמנת מתוקה 38% טרה
500 גר' שוקולד לבן
לגנאש פיסטוק
200 גר' גנאש שוקולד לבן
20 גר' מחית פיסטוק
½ כוס פיסטוקים גרוסים גס
במיקרו או בבן מארי (סיר אדים כפול) ממִסים שמנת מתוקה ושוקולד לבן.
מוציאים 200 גר' מהתערובת להמשך ואת השאר מעבירים למקפיא לשעה.
גנאש פיסטוק
ל־ 200 גר' ששמרנו בצד מוסיפים מחית פיסטוק ופיסטוקים גרוסים, מערבבים ומעבירים למקרר לחצי שעה־שעה.
הרכבה
מוציאים את התערובת מהמקפיא ומקציפים במיקסר עם וו הקצפה לקצפת יציבה.
מקפלים פנימה את הגנאש פיסטוק ומעבירים למקפיא.