יהושע tbwa

גלידת קפה ושברי שוקולד מריר

גלידת קפה ושברי שוקולד מריר

המרכיבים:

ק"ג גלידה
2 מכלים שמנת מתוקה 38% טרה
500 גר' שוקולד לבן
10 ־ 15 גר' קפה נמס (לפי הטעם)
½ כוס שוקולד מריר (60% מוצקי קקאו לפחות) גרוס גס

אופן הכנה:

במיקרו או בבן מארי (סיר אדים כפול) ממִסים שמנת מתוקה, שוקולד לבן וקפה נמס.
מעבירים למקפיא לשעה.
במיקסר עם וו הקצפה מקציפים את התערובת לקבלת קצפת יציבה, מקפלים פנימה את שברי השוקולד המריר ומעבירים למקפיא.

 

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
או שליחה מידית:


Loading...