יהושע tbwa

בורקס מים תורכי

בורקס מים תורכי

20 דקות
2

המרכיבים:

למילוי:

– 400 גרם טוב טעם טרה
– 4 פרוסות גבינת אמנטל נעם טרה – חתוכה לקוביות קטנות
– מעט פלפל גרוס
– קורט מלח

להברשה:

– 2 ביצים
– 50 גר חמאת טרה מומסת
– 2 כפות שמן זית
– 4 דפי פילו

אופן הכנה:

– מערבבים בקערה חמאה מומסת, ביצים ושמן זית
– מערבבים ומתבלים את הגבינות בקערה עד לקבלת מרקם אחיד.
– מורחים על דף פילו 1את בלילת הביצים, נניח מעל דף נוסף וגם אותו מברישים
– מסדרים בתחילת הבצק פס מהמילוי, מגלגלים ומברישים בעוד ביצה ושמן,
– מגלגלים לשבלול וחוזרים על הפעולה ומחברים בין השבלולים אם רוצים ליצור בורקס גדול יותר
– מחממים לחום בינוני מחבת עם שמן זית
– טובלים בזהירות את הבורקס בקערה עם מים קרים למשך 5-10 שניות, מעבירים מיד את הבורקס למחבת ומכסים
– הופכים לאחר 3 דקות ומטגנים על הצד השני למשך 3- 5 דקות נוספות עם מכסה.
– מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה טרה

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
שליחה מידית:


Loading...