(לבוריטו אחד)
לסלט רוקט וקולרבי
חופן עלי רוקט, שטופים
1/2 קולרבי, קלוף וחתוך לז'וליינים דקים
חופן עלי כוסברה, שטופים וחתוכים גס
מעט שמן זית
מעט מיץ לימון
מלח ופלפל שחור גרוס
לבוריטו
3 פטריות שמפיניון טריות, פרוסות
1/4 בצל סגול, קלוף ופרוס
1 שן שום, קלופה ופרוסה
מלח ופלפל שחור גרוס
1 טורטייה גדולה (קוטר 28 ס"מ)
20 גרם גבינת שמנת בטעם טבעי "משק צוריאל"
1 ביצה קשה, קלופה ופרוסה לעיגולים (בעזרת פורס ביצים)
5 עגבניות לחות
1 פרוסת גבינת אמנטל "נעם", חצויה
לטיגון
1 כף חמאת "טרה"
ו־ 1 כף שמן זית
סלט
מערבבים את מרכיבי הסלט בעדינות בקערה, מתבלים לפי הטעם ומעבירים לצלחת הגשה(שיהיה בה מקום לבוריטו).
בוריטו
מקפיצים במחבת פטריות, פרוסות שום ופרוסות בצל, עד להזהבה/השחמה.
מתבלים במעט מלח ופלפל, מערבבים בעדינות ומסירים מן האש.
מורחים במרכז הטורטייה את גבינת השמנת.
מניחים עליה את פרוסות הביצה הקשה.
מפזרים עגבניות לחות ותערובת פטריות מוקפצות.
מניחים את שני חצאי פרוסת גבינת האמנטל וסוגרים את הטורטייה כך שמתקבל בוריטו סגור מכל הכיוונים.
מחממים חמאה ושמן זית במחבת על אש גבוהה.
צורבים את הבוריטו, תחילה על ה"תפר", מסובבים וצורבים אותו כך שכל צדיו יהיו זהובים ופריכים.
מוצאים מן המחבת, חוצים את הבוריטו לרוחבו בצורה אלכסונית, מעבירים לצלחת הגשה עם הסלט ומגישים.