100 גרם גבינת נעם 28% (גוש מהמעדנייה), חתוך לאצבעות באורך 4 ס"מ
קמח לבן לציפוי
ביצה
פירורי לחם לציפוי
כפית תבלין לגריל
שמן לטיגון
1. מפזרים את הקמח בצלחת רחבה ומקמחים את אצבעות הגבינה.
2. טורפים את הביצה בקערה וטובלים את האצבעות המקומחות כך שייעטפו היטב בקמח.
3. מערבבים בצלחת נפרדת את פירורי הלחם ותבלין הגריל, ומצפים היטב את אצבעות הגבינה.
4. חוזרים על פעולת הציפוי (ביצה ופירורי לחם) פעם נוספת ליצירת ציפוי כפול, ומעבירים למקפיא למשך 20 דקות להתייצבות.
5. מטגנים את אצבעות הגבינה המצופות במחבת עם שמן (רדוד) עד להזהבה, מוציאים לצלחת עם נייר סופג, ומגישים.
100% אישי:
את השכבה הנוספת של הציפוי אפשר להחליף במה שתרצו – רסקו דגני בוקר מתאימים או לכו על קצח ושומשום בשני צבעים.
כל אחד והציפוי שלו.